Rólam

Németh Attila telefonálási specialistaNémeth Attila, telefonálási specialista vagyok.

2001 óta hivatásom a telefonos kommunikáció.

Tréneri munkámat célzottan erre a területre fókuszálom.

Előadásokat, tréningeket, és coachingot tartok.

Nem „csak tanítom” a telefonálást, de magam is rendszeresen telefonálok, és több mint 13 ezer kimenő hívás tapasztalataival vezetem a képzéseimet. Mindemellett több ezer telefonbeszélgetést hallgattam meg, és elemeztem eddigi munkám során.

Meggyőződésem, hogy a kiélezett piaci versenyben mind az ügyfélkör bővítésében, mind a meglévő ügyfelek megtartásában, az értékteremtő telefonos kommunikációnak van létjogosultsága, legyen szó kimenő hívások kezdeményezéséről, vagy bejövő hívások kezeléséről.

Néhány partnerem a pályafutásomból

OTP
ALLIANZ
OFFICE DEPOT
DHL
ORIFLAME
MSD PHARMA
JUNGHEINRICH
FUNDAMENTA-LAKÁSKASSZA
COMPLEXPRESS
AQUA VITAL
SECURITAS
WÜRTH
LUX
CANON
GRANTIS

WS TELESHOP
ACHAT PRÉMIUM HOTEL
INGATLANCOACH.HU
FB WORKPOWER
ZEPTER FINANCE
CORE ENERGY SERVICES
AGRÁRSECURITY
VITAL HELP
iSOLUTIONS
CÉGMENEDZSER
GOLDING REKLÁMAJÁNDÉK
ONLINETONER.HU
INNVOICE
GHIBLI
MIC ALKUSZ
FEIN
TERC
ETISYS
ARTEUS CAPITAL
EUROJET
FEMCAFE.HU
HUMÁN NAVIGÁTOR

Rólam mondták

Nagyon tanulságos képzés volt. Zseniális ez a szimulátor, mikor az ember visszahallgatja saját telefonbeszélgetését, és mondatról mondatra ki lehet elemezni és javítani. Én azt hittem telefonálásban profi vagyok, de csak ezután leszek, ha elkezdem Attila tanácsait alkalmazni. Jó döntés volt, hogy részt vettem a képzésen. Egy nap alatt annyi „okosságot” tanultam, amit saját tapasztalatból évek alatt szedtem volna össze. Vagy soha! Akinek a telefon munkaeszköz annak az a képzés alap, mint egy „használati utasítás” a telefonhoz.
Keresztes József

Én évekig telefonáltam, párszor a cégnél volt is oktatás, mégis úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó, és tanulnom kell. Ilyen profin senki sem tartott még nekem tréninget, és azokat a dolgokat amit tőled megtanultunk, ami a telefonálás alapja, eddig senki nem mondta el, és szerintem ez a nyitja annak, hogy sokan félnek a telefontól. Én személy szerint magabiztosabb lettem, és már nem félek telefonálni!
Kovács Mária

Attila kiváló oktató, nagyon jó módszerekkel dolgozik! Külön élmény volt, mikor visszahallgattuk, amit és ahogyan mondtunk. Természetesen Attila értékelte a „produkciónkat” és építő bírálatával tanácsot adott, mit és hogyan változtassunk. A munkahelytől, vállalkozástól függetlenül mindenkinek ajánlom a tanfolyamon való részvételt! Attila profi módon nagyon sok olyan új, hasznos infót nyújt, ami mindenképpen hozzásegít a sikerhez!
Spisákné Marcsi

Szenzációs ez a telefonszimulátor! Attila rendkívüli tudással és tapasztalattal rendelkezik a telefonálás területén, amely tudást profi módon egyszerűen, érthetően ad át a tréningen. Tanácsait tanításait megfogadva igazi barátunk lesz a telefon. A képzésen rendkívül jó volt a hangulat, nagyon jól éreztem magam és sok sok tudással, tapasztalattal lettem gazdagabb. Ajánlom mindenkinek akinek a telefon munkaeszköz.
Janó János

A tréning óta nem stresszel, hogy ki van a telefon végén, milyen rangú, mit fog mondani, célirányosan elmondom mit akarok tőle, kifogásokat sem kapok, a hangom magabiztos, és javultak a statisztikáim. Több a találkozóm, melyeken párszor már megkaptam, hogy profin telefonálok.
Szabó Zsuzsanna

Nagyon jól éreztem magamat a tréningen, jó hangulatban telt el. Sokat tanultam ezen a napon arról, hogyan kell elméletben és gyakorlatban felkészülni a telefonálásokra. Érdekes volt visszahallgatni saját hangomat így megismertem, hogy mire figyeljek oda.
Turbékiné Sajn Erika

Számomra – aki elég sokat telefonál – mindenképp jó információkat hordozott a kifogáskezelés része. Azóta alkalmaztam is többször, sikerrel. Leginkább a „kis cég vagyunk” kifogást sikerült kezelni és úgy néz ki, hogy megrendelésre is számíthatok egy ilyen kifogással élő partneremtől. Mindenképp hasznos a tanfolyamod nem csak kezdőknek.
Berkes László

Nagyon jó döntés volt, hogy részt vettem a telefonos tréningeden, mert sok hasznos tanácsot, jó ötleteket kaptam Tőled. Próbálom alkalmazni őket a gyakorlatban és tudatosan figyelek arra, hogy ne kövessem el azokat a hibákat, amikre felhívtad a figyelmemet. Sokat tanultam abból, hogy visszahallgattuk és kiveséztük a telefonbeszélgetéseket. Hatásos technika!
Friedmann Józsefné

Eddig a telefonhívás egy stresszes tevékenység volt, ennek megfelelő eredménnyel, és nagyon nehezen is szántam rá magam. Ma a telefonhívás egy olyan sikerélmény, ami után libabőrös leszek!
Bernáth László